S Google Earth se budete moci podívat do vesmíru

17.04.2011 21:52


Google se spojil s firmou Slooh, aby integrovali do programu Google Earth novinku, která vám umožní se podívat do vesmíru. V pátek Slooh a Google se dohodli, že Google integruje do svého prohlížeče Země technologii zvanouSlooh's Space Camera. Tato novinka tak uživatelům nabídne možnost prozkoumávat temný vesmír. Slooh's Space Camera využívá živého streamování z teleskopů umístěných na Kanárských ostrovech, Chile a Austrálii.

 

"Jsme nadšeni, že můžeme oznámit tuto integraci s aplikací Google Earth, který splňuje naše požadavky na podporu vědy a znovu spojit lidi s přírodou kolem nich," řekl Michael Paolucci, zakladatel Slooh. "Sdílení pohledu přes dalekohled je silný zážitek a jsme rádi, že nyní můžeme sdílet tento pohled s publikem na celém světě  pomocí Google Earth."

 

 

 S Google Earth se budete moci podívat do vesmíru

Pokud se uživatelé budou chtít dívat na živě streamovaný obraz z vesmíru, budou si muset zaplatit speciální členství. To bude stát

 

$5,95 (100 Kč) za měsíc, $29,95 (520 Kč) za půl roku a $49,95 (870 Kč) rovnou za celý rok. Uživatelé bez členství pak budou mít pouze přístup k 35 000 unikátních fotografií. Uživatelé budou moci plnit astronautské mise, sledovat živé vysílání z nebeských událostí (jako je zatmění měsíce, invaze vetřelců, atd.) dokonce s vyprávěním od Boba Bermana, což je známý astronom, který založil několik observatoří.

 

 

Zdroj: HothardwareSlooh

 

Domácí spotřebiče se slevou až 50% Domácí spotřebiče za velkoobchodní ceny Domácí spotřebiče za velkoobchodní ceny